Свинна вирізка в беконі

ЗАКУСКИ
1107 Свинна вирізка в беконі
Фото - Свинна вирізка в беконі
інгредієнти:
  • Свинна вирізка
  • Бекон
  • Печериці

Свинна вирізка солиться, перчиться і загортається в бекон, обсмажується на грилі (сковорода зі смужками), доводиться до готовності у духовій шафі 12-15 хвилин при температурі 180 градусів.

Готовим со вкусом: рецепты первых блюд с фото. Простые рецепты.

Шоколадная начинка (для выпечки - рецепт шоколадного кекса на сметане.

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter