Свинина з хрусткою скоринкою
- Окіст (свинячий, зі шкіркою) 2 кг
- Часник 7 зуб.
- Пиво світле 0.5 л
- Спеції (сіль, перець)
Гострим ножем зробити надрізи на шкірці, приблизно 1x1см (або 1,5x1,5 см).
Прорізати шкірку на всю глибину, але м'ясо не чіпати. Нашпигувати м'ясо часником і рясно натерти шматочок сумішшю солі, перцю і спецій або трав. Відправити м’ясо у холодильник приблизно на добу.
Розігріти духовку до 250 градусів, дістати м'ясо з холодильника і укласти на деко або у будь-яку іншу посудину для запікання шкіркою вниз. Налити води близько 1,5-2 см і відправити у духовку на 40 хвилин.
Дістати "продукт" із духовки і зменшити температуру до 180 градусів.
Злити рідину і перевернути м'ясо шкіркою вгору.
Залити пивом, накрити фольгою і відправити у духовку ще на 1 годину.
Через годину прибрати фольгу і ще годину до кондиції витримати м’ясо у духовці.
У другу годину приблизно 1 раз на 15 хвилин поливати корочку, щоб вона була красива і рум'яна, а не зморщена і суха.
Дістати м'ясо з духовки, покласти на тарілку і нарізати на порційні шматочки.
Ржаная закваска рецептКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Рецепты панакоты с фотоРецепты и советы
Блюда из легкого рецепты. Рецепты блюд из легкого.
Любишь сладости? Помни о фигуре - рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты.