Свинина з хрусткою скоринкою

ЗАКУСКИ
1089 Свинина з хрусткою скоринкою
Фото - Свинина з хрусткою скоринкою
інгредієнти:
  • Окіст (свинячий, зі шкіркою) 2 кг
  • Часник 7 зуб.
  • Пиво світле 0.5 л
  • Спеції (сіль, перець)

Свинина з хрусткою скоринкою інгредієнти Гострим ножем зробити надрізи на шкірці, приблизно 1x1см (або 1,5x1,5 см).

Прорізати шкірку на всю глибину, але м'ясо не чіпати. Нашпигувати м'ясо часником і рясно натерти шматочок сумішшю солі, перцю і спецій або трав. Відправити м’ясо у холодильник приблизно на добу.

Свинина з хрусткою скоринкою Розігріти духовку до 250 градусів, дістати м'ясо з холодильника і укласти на деко або у будь-яку іншу посудину для запікання шкіркою вниз. Налити води близько 1,5-2 см і відправити у духовку на 40 хвилин.

фото Свинина з хрусткою скоринкою Дістати "продукт" із духовки і зменшити температуру до 180 градусів.

Свинина з хрусткою скоринкою Окорок Злити рідину і перевернути м'ясо шкіркою вгору.

Свинина з хрусткою скоринкою Часник Залити пивом, накрити фольгою і відправити у духовку ще на 1 годину.

Через годину прибрати фольгу і ще годину до кондиції витримати м’ясо у духовці.

Свинина з хрусткою скоринкою Пиво світле У другу годину приблизно 1 раз на 15 хвилин поливати корочку, щоб вона була красива і рум'яна, а не зморщена і суха.

Свинина з хрусткою скоринкою Спеції Дістати м'ясо з духовки, покласти на тарілку і нарізати на порційні шматочки.

Свинина з хрусткою скоринкою

Свинина з хрусткою скоринкою

Ржаная закваска рецептКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

Рецепты панакоты с фотоРецепты и советы

Блюда из легкого рецепты. Рецепты блюд из легкого.

Любишь сладости? Помни о фигуре - рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты.

салаты мимоза и т д

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter