Свинина у рукаві для запікання Paclan

ЗАКУСКИ
672 Свинина у рукаві для запікання Paclan
Фото - Свинина у рукаві для запікання Paclan
інгредієнти:
  • Свинина 1 кг
  • Часник 4 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Перець червоний (мелений)

Помити м'ясо, видалити вологу за допомогою серветок або паперового рушника. У мисці змішати сіль, чорний і червоний перець, натерти отриманою сумішшю свинину. Зробити невеликі надрізи і начинити м'ясо часником.

Увімкнути духовку на 200 градусів. Відрізати рукав для запікання Paclan потрібної довжини, укласти у нього м'ясо, закріпити спеціальними кліпсами і зробити кілька дірочок, щоб у процесі приготування зайвий пар виходив назовні.

Покласти рукав зі свининою на решітку або деко і запікати у духовці протягом години. Після закінчення запікання - зробити у рукаві надріз, щоб м'ясо підрум'янилося, і утворилася скориночка. Через 10-15 хвилин страва готова.

Подавати запечену свинину можна як у гарячому вигляді з гарніром, так і в холодному в якості закуски.


Осетинские пироги на заказ - салати з ананасом.

Рецепт узбекского приготовления плова www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter