Свинина у рукаві для запікання Paclan
- Свинина 1 кг
- Часник 4 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Перець червоний (мелений)
Помити м'ясо, видалити вологу за допомогою серветок або паперового рушника. У мисці змішати сіль, чорний і червоний перець, натерти отриманою сумішшю свинину. Зробити невеликі надрізи і начинити м'ясо часником.
Увімкнути духовку на 200 градусів. Відрізати рукав для запікання Paclan потрібної довжини, укласти у нього м'ясо, закріпити спеціальними кліпсами і зробити кілька дірочок, щоб у процесі приготування зайвий пар виходив назовні.
Покласти рукав зі свининою на решітку або деко і запікати у духовці протягом години. Після закінчення запікання - зробити у рукаві надріз, щоб м'ясо підрум'янилося, і утворилася скориночка. Через 10-15 хвилин страва готова.
Подавати запечену свинину можна як у гарячому вигляді з гарніром, так і в холодному в якості закуски.
Осетинские пироги на заказ - салати з ананасом.
Рецепт узбекского приготовления плова www.recepti.biz.ua