Свинина із грибами
- Свинина 750 г
- Олія рослинна 75 мл
- Масло вершкове 100 г
- Борошно 75 г
- Молоко 500 мл
- Сир твердий 50 г
- Лимон 1 шт.
- Хліб білий 250 г
- Гриби свіжі 250 г
- Яйце 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Перець чорний мелений
М'ясо нарізати на рівні скибочки (по 2 скибочки на порцію), посолити, відбити як для шніцеля.
Обваляти у борошні.
Обсмажити з обох сторін у нагрітій олії.
Окремо розігріти вершкове масло, злегка підсмажити борошно, не підрум’янюючи, залити гарячим молоком і швидко розмішати, щоб не було грудочок. Прокип'ятити, помішуючи, 20 хвилин, процідити на обсмажене м'ясо і варити ще 20 хвилин.
Очищені і нарізані скибочками гриби спасерувати на вершковому маслі із сіллю і перцем, скибочки білого хліба, обрізавши кірки, підсмажити на невеликій кількості вершкового масла та олії.
Укласти грінки у посудину, викласти м'ясо (на кожну грінку скибочку м'яса) і тушковані гриби.
У теплий соус влити лимонний сік і збитий жовток, процідити його через дрібне сито на грінки із м'ясом та грибами, посипати тертим сиром і поставити у духовку підрум'янитися.
Баклажан очистити, нарізати кружечками, посолити і потримати 10 хвилин, після чого підсмажити, зарум'янити з обох сторін. Подавати страву гарячою із баклажанами та помідорами.
Осетинские пироги на заказ: салат ласточкино гнездо фото. Диета: рецепты для похудения.
Магазин Красной Икры - оладьи из рыбной икры. Рецепты вкусных оладьев.
Салаты на Новый год - рецепты салатов на новый год с фотографиями.
recepti.biz.ua рецепты салатов морепродукты
Пасхальные рецепты: рецепт пасхи. Главные пасхальные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter