Свинина-гриль
- Свинина (шийка) 1 кг
- Олія рослинна 10 г
- Лавровий лист 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Оцет 100 мл
- Сіль, перець
- Приправа (для гриля, для свинини)
- Зелень (кріп, петрушка, кінза)
Шийку порізати на порційні шматочки.
В окремій посудині приготувати маринад. Змішати олію, оцет, додати лавровий лист, пропущений через прес часник, порізану на півкільця цибулю, приправу, сіль, перець і дрібно порізану зелень.
У ємність викласти шарами: маринад-м'ясо-маринад-м'ясо. Останній шар - маринад.
Зверху покласти тарілку і поставити вантаж.
Маринувати при кімнатній температурі не менше 6 годин.
Розмістити м'ясо на решітці для гриля і смажити на вугіллі, періодично перевертаючи.
http://recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты панакоты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Мебель от производителя недорого: страви для святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Эспрессо горчит пенка www.recepti.biz.ua