Свинина, фарширована м'ясом
- Свинина (вирізка) 1.5 кг
- Фарш (свинячий) 500 г
- Перець болгарcький (червоний, зелений) 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Петрушка (зелень) 1 пуч.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Спеції (перець духмяний, червоний, чорний, сіль)
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 2 шт.
До м'ясного фаршу додати спеції, дрібно нарізаний перець і зелень, для в'язкості додати яйце, добре вимісити.
Вирізку надрізати тонкими скибочками, щоб утворилися кишеньки.
Кожну кишеньку заповнити підготовленим фаршем і зв'язати м'ясо нитками.
Лоток для запікання застелити фольгою, помістити м'ясо, зверху додати нарізані овочі, полити олією, загорнути у фольгу і запекти у духовці протягом 45 хв.
Прибрати фольгу і залишити у гарячій духовці ще на 15 хв, щоб м'ясо добре запеклося.
Для того, щоб було видно смужки фаршу, треба спочатку розрізати м'ясо на дві частини, потім починати нарізку із бічної частини.
Шоколадный пудинг рецепт с какаоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Сенсационный Термомикс ТМ5: салати з серцем. Готовим со вкусом.
www.recepti.biz.ua легкие блюда рецепт
Черничная Liqberry - черничное варенье. Варенье в магазине Утконос.