Свинина, фарширована м'ясом

ЗАКУСКИ
785 Свинина, фарширована м'ясом
Фото - Свинина, фарширована м'ясом
інгредієнти:
  • Свинина (вирізка) 1.5 кг
  • Фарш (свинячий) 500 г
  • Перець болгарcький (червоний, зелений) 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Петрушка (зелень) 1 пуч.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Яйце 2 шт.
  • Спеції (перець духмяний, червоний, чорний, сіль)
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Помідор 2 шт.

Свинина, фарширована м'ясом інгредієнти

Свинина, фарширована м'ясом До м'ясного фаршу додати спеції, дрібно нарізаний перець і зелень, для в'язкості додати яйце, добре вимісити.

фото Свинина, фарширована м'ясом Вирізку надрізати тонкими скибочками, щоб утворилися кишеньки.

Свинина, фарширована м'ясом Свинина Кожну кишеньку заповнити підготовленим фаршем і зв'язати м'ясо нитками.

Свинина, фарширована м'ясом Фарш Лоток для запікання застелити фольгою, помістити м'ясо, зверху додати нарізані овочі, полити олією, загорнути у фольгу і запекти у духовці протягом 45 хв.

Свинина, фарширована м'ясом Перець болгарcкій Прибрати фольгу і залишити у гарячій духовці ще на 15 хв, щоб м'ясо добре запеклося.

Свинина, фарширована м'ясом Часник Для того, щоб було видно смужки фаршу, треба спочатку розрізати м'ясо на дві частини, потім починати нарізку із бічної частини.


Шоколадный пудинг рецепт с какаоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

Сенсационный Термомикс ТМ5: салати з серцем. Готовим со вкусом.

www.recepti.biz.ua легкие блюда рецепт

Черничная Liqberry - черничное варенье. Варенье в магазине Утконос.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter