Суцвіття цвітної капусти
- Цвітна капуста
- Діжонська гірчиця 6 ст.л.
- Жовтки 2 шт.
- Оливкова олія
- Лимонний сік 4 ст.л.
- Сіль і перець
- Панірувальні сухарі 1 скл.
- Кмин 1 ч.л.
- Петрушка
- Мускатний горіх
- Сир пармезан
- Цедра лимона
- Сухе біле вино 1.5 скл.
Капусту вибирати свіжу, біленьку, без чорних плям, обрізати плодоніжки, щоб капуста стійко стояла у формі.
Приготуємо соус: змішаємо всі складові.
І пензликом добре змажемо всю нашу капусту.
Змішати всі складові для присипки: панірувальні сухарі, кмин, петрушку подрібнену, мускатний горіх, сир пармезан, цедру лимона.
І покрити цією сумішшю капусту.
Капусту покласти у форму для випікання, залити півтори склянки сухого білого вина.
Зверху полити оливковою олією.
І поставити в розігріту до 180-190 градусів духовку на 45-60 хвилин
Срочное фото. Срочная полиграфия - кулинария с пошаговыми фотографиями. Книга кулинарных рецептов.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: сирник рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
заправки для фруктовых салатов
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата мимоза с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Домашнее приготовление майонеза без яиц www.recepti.biz.ua