Суші по-російськи

ЗАКУСКИ
986 Суші по-російськи
Суші по-російськи
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Лаваш (вірменський) - 2 шт
  • Сир плавлений (200 г) - 1 упак.
  • Зелень
  • Шампіньйони - 400 г
  • Крабові палички - 400 г
  • Масло рослинне

Розгорніть лаваш пластом і намажте плавленим сиром.

На один лаваш покладіть порізані крабові палички, а на іншій лаваш покладіть дрібно порізані і обсмажені шампіньйони.

Все посипте зеленню.

Згорніть обидва лаваша в рулет, покладіть в пакет і в холодильник на 20 хв, для просочення.

Доставка готовой еды на неделю - печеня по домашньому. Лечение в домашних условиях.

Блюда из кабачков рецепты - рецепты вкусных салатов.

Эспрессо кофе украина recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter