Суфле з баклажанів і зеленого перцю
- Баклажан 3 шт.
- Перець (зелений) 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Яйце 6 шт.
- Молоко 250 мл
- Вершки (18%) 100 мл
- Крупа манна 2 ст.л.
- Спеції (перець мелений мускатний горіх)
- Олія оливкова 50 мл
Обсмажити на олії цибулю, додати очищені та порізані баклaжани, зелений перець.
Додати вершки і протушкувати до м'якості.
Овочі подрібнити до пюреподібного стану, остудити, додати суху манну крупу. Білки відділити від жовтків. Жовтки розтерти з сіллю, меленим перцем, мускатним горіхом і поступово додати молоко. Обидві суміші з'єднати і добре розмішати, можна додати рубану зелень.
Білки збити і ввести в приготовлену суміш. Приготувати водяну баню, в глибокий лоток налити води, поставити керамічні (можна металеві) стаканчики, розлити суміш і поставити в духовку на 40 хвилин при 180°С.
При запіканні суфле збільшується в обсязі майже в два рази.
Подавати до столу треба негайно, інакше остигле суфле починає осідати й перетворюється в пудинг.
Консервация овощейконсервация овощей
Поилки для домашней птицы: салати з курячого мяса. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz.ua каллории куриная отбивная
www.recepti.biz.ua говяжьи языки с соусом из хрена
http://recepti.biz.ua новогодние рецепты приготовления блюд
Подбор интернета в квартиру - колбаса домашняя без кишок. Купить колбасу, цены.
Яблочный штрудель из лаваша рецепт с фотояблочный штрудель