Стерлядь копчена
- Риба свіжа
- Сіль
- Цукор
Стерлядь випатрати і натерти сумішшю із солі з цукровим піском 2:1 і перцю чорного і червоного. Залишити години на півтори-дві. Потім до коптильні (під коптильню можна взяти велике відро з кришкою або виварку. На дно яблуневої тирси, посередині будь-яку сітку з дроту або навіть прути тієї ж яблуні або верби, на грати рибу, попередньо промокнувши її в серветці, щільно накрити кришкою і на вогнище на 50-60 хвилин).
Мультиварка Philips - польская выпечка рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz Рецепты русской кухни М Сырникова
Рецепт приготовления салата из авокадо. Авокадо рецепт салат.
Сайты кулинарные. Названия кулинарных сайтов.
Рецепт маргариты пиццыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Международные кулинарные сайтыКопилка кулинарных рецептов