Стерлядь копчена

ЗАКУСКИ
820 Стерлядь копчена
Фото - Стерлядь копчена
інгредієнти:
  • Риба свіжа
  • Сіль
  • Цукор

Стерлядь випатрати і натерти сумішшю із солі з цукровим піском 2:1 і перцю чорного і червоного. Залишити години на півтори-дві. Потім до коптильні (під коптильню можна взяти велике відро з кришкою або виварку. На дно яблуневої тирси, посередині будь-яку сітку з дроту або навіть прути тієї ж яблуні або верби, на грати рибу, попередньо промокнувши її в серветці, щільно накрити кришкою і на вогнище на 50-60 хвилин).

Мультиварка Philips - польская выпечка рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

recepti.biz Рецепты русской кухни М Сырникова

Рецепт приготовления салата из авокадо. Авокадо рецепт салат.

Сайты кулинарные. Названия кулинарных сайтов.

Рецепт маргариты пиццыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Международные кулинарные сайтыКопилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter