Спаржа, запечена в апельсиновому соку

ЗАКУСКИ
682 Спаржа, запечена в апельсиновому соку
Фото - Спаржа, запечена в апельсиновому соку
інгредієнти:
  • Спаржа (біла) 500 г
  • Сік апельсиновий 4 ст.л.
  • Цукор
  • Сіль
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Цедра апельсина

Спаржу почистити, відрізати твeрді кінці, викласти у фольгу, посолити, додати цукор, викласти зверху пластинки масла, залити апельсиновим соком. Закрити фольгу.

Готувати в розігрітій духовці на 180°С 20 хвилин, якщо біла спаржа, то хвилин на 10 довше. Подавати із запеченою рибою під сирною скоринкою.

Готовим со вкусом - кексы и маффины рецепты с фото. Очень вкусные кексы.

http://recepti.biz.ua рецепты Холодных блюд и закусок ресторана

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт рыба на пару. Готовим со вкусом.

Маскарпоне в домашних условиях рецепт видеомаскарпоне в домашних условиях

ТутВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter