Спаржа, запечена в апельсиновому соку
728
інгредієнти:
- Спаржа (біла) 500 г
- Сік апельсиновий 4 ст.л.
- Цукор
- Сіль
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Цедра апельсина
Спаржу почистити, відрізати твeрді кінці, викласти у фольгу, посолити, додати цукор, викласти зверху пластинки масла, залити апельсиновим соком. Закрити фольгу.
Готувати в розігрітій духовці на 180°С 20 хвилин, якщо біла спаржа, то хвилин на 10 довше. Подавати із запеченою рибою під сирною скоринкою.
Готовим со вкусом - кексы и маффины рецепты с фото. Очень вкусные кексы.
http://recepti.biz.ua рецепты Холодных блюд и закусок ресторана
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт рыба на пару. Готовим со вкусом.
Маскарпоне в домашних условиях рецепт видеомаскарпоне в домашних условиях
ТутВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте
Показати коментарі