Солона червона риба

ЗАКУСКИ
870 Солона червона риба
Фото - Солона червона риба
інгредієнти:
  • Риба червона 800 г
  • Сіль 4 ч.л.
  • Цукор 2 ч.л.

Риба очистити від луски, обтерти сухою серветкою. Розділити на філе. Усі великі і видимі кістки необхідно обережно вийняти. Приготувати суміш для засолювання червоної риби. Змішати цукор із сіллю у вказаній пропорції. Натерти сумішшю рибне філе. Залишити рибу при кімнатній температурі на 2-3 години, доки вона пустить сік. Соку повинно бути дуже багато, рибна шкірка повинна бути повністю ним покрита. Після цього рибу помістити у холодильник на 12-14 годин просолитися до кінця.

Салат из филе Курицы. Салат с ананасом и Курицей и грибами.

Рецепты Холодных блюд и закусок. Рецепт Холодной закуски.

Готовим со вкусом - новые рецепты салатов с фотографиями. Рецепты Приготовления.

Рецепты новогодних блюд с фотографиямиРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter