Солона червона риба
870
інгредієнти:
- Риба червона 800 г
- Сіль 4 ч.л.
- Цукор 2 ч.л.
Риба очистити від луски, обтерти сухою серветкою. Розділити на філе. Усі великі і видимі кістки необхідно обережно вийняти. Приготувати суміш для засолювання червоної риби. Змішати цукор із сіллю у вказаній пропорції. Натерти сумішшю рибне філе. Залишити рибу при кімнатній температурі на 2-3 години, доки вона пустить сік. Соку повинно бути дуже багато, рибна шкірка повинна бути повністю ним покрита. Після цього рибу помістити у холодильник на 12-14 годин просолитися до кінця.
Салат из филе Курицы. Салат с ананасом и Курицей и грибами.
Рецепты Холодных блюд и закусок. Рецепт Холодной закуски.
Готовим со вкусом - новые рецепты салатов с фотографиями. Рецепты Приготовления.
Рецепты новогодних блюд с фотографиямиРецепты и советы
Показати коментарі