Скумбрія копчена
- Скумбрія свіжоморожена 2 шт.
- Вода 1.5 л
- Лушпиння цибулеве
- Сіль 4 ст.л.
- Цукор-пісок 2 ст.л.
- Спеції до риби
- Дим рідкий 70 мл
У каструлю влити воду, додати побільше цибулиння (відвар повинен бути насиченим) і проварити близько 1 години.
У ще теплий, проціджений відвар (менше 1 л) додати сіль, цукор, спеції, рідкий дим і перемішати.
Рибу почистити від нутрощів, видалити голову, промити, покласти у відвар і залишити на 3 доби.
Потім вийняти і підвісити в прохолодному місці на ніч. Після цього змастити соняшниковою олією зверху і усередині.
Плов рецепт приготовленияКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить летний салат: кулинарный сайт. Рецепт Десерт Крем-брюле. Узнайте.
Бумажные пакеты кульки. Михаил кульков.
Рецепт праздничных блюд с фото пошаговоРецепты всевозможных диет. База рецептов. Кулинарные рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты с творогом фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.