Сироїжки закусочні

ЗАКУСКИ
2007 Сироїжки закусочні
Фото - Сироїжки закусочні
інгредієнти:
  • Сироїжки
  • Часник
  • Оцет столовий

Сироїжки очистити від бруду і зняти плівку з капелюшка, промити добре під проточною водою.

Порізати гриби великими шматками і відварити 15 хвилин.

Злити з грибів воду, додати порізаний часник. На 800-грамову банку відварних сироїжок - 2 великих зубчики часнику.

Додати 3 столові ложки соняшникової або оливкової олії, солі 1/2 чайної ложки і 1 столову ложку оцту.

Все гарно перемішати і залишити на 2 години.

Рецепты простых первых блюд. Рецепты простые первые блюда.

Поилки для домашней птицы - салати з курячого мяса. Рецепты салатов на любой вкус.

Воздушный торт с малиной: рецепт торта киевский.

Рецепты на праздничный стол: рецепты новогодних праздничных блюд. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Использование в салатах каперсовМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты выпечки пасхи здесь

рецепт салата мимоза с сырок

Национальные блюда американская кухня рецептыАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии

Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепт крем заварной. Безумно вкусные рецепты блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter