Шпроти по-домашньому
- Риба (мойва, оселедець, свіжоморожена) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Рибу очистити, випатрати, відрізати голови і хвости.
На дно товстостінної глибокої сковороди викласти шар нарізаної кружечками цибулі, зверху - шар підсоленої і поперченої риби (якщо готувати оселедець, попередньо нарізати його на шматочки), потім лавровий лист. Шари повторити, останнім має бути цибулевий шар.
Зверху полити оцтом та олією. Заварку процідити, додати "рідкий дим" і залити зверху рибу. Щільно накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 2,5-3 години (стежити, щоб вся рідина не випарувалася. Якщо виникне необхідність - підлити ще заварки).
Подавати до риби картоплю (пюре, відварну).
Поставка тортов: как испечь грильяжный торт. Вы кондитер из Петербурга.
Картинки эмблемы фк Спартака на Рабочей стол. Картинки футбольный клуб Спартак Москва.
recepti.biz Кулинарные рецепты
уксус как заправка для салатов
Как приготовить летний салат - легкие блюда. Кулинарные блюда для худеющих.
Простые рецепты вкусных салатов - праздничный салат на новый год. Праздничные салаты.
Рецепт домашнего майонез.
Сайт кулинарной телепередачи готовим дома www.recepti.biz.ua