Шпроти

ЗАКУСКИ
672 Шпроти
Фото - Шпроти
інгредієнти:
  • Кілька (морожена) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль 1 ст.л.
  • Олія оливкова 100 г
  • Олія соняшникова (рафінована) 100 г
  • Перець чорний (горошком)
  • Лавровий лист
  • Дим рідкий 1 ст.л.

Знову шпроти інгредієнти Відірвати головки у риби і разом з ними видалити нутрощі. Потім у сотейник на дно рівним шаром викласти нарізану цибулю (щоб ізолювати рибку від дна), а зверху рівним шаром - рибку, посолити. Покласти перець і лавровий лист, розвести рідкий дим у невеликій кількості води і рівномірно полити рибку. Залити олією і поставити на вогонь. Щільно закрити кришкою.

 

 

Як закипить, зменшити вогонь і тушкувати не менше двох годин (якщо кілька велика, то 2,5-3 години). 

 

 

 

 

рецепт венгерский суп гуляш

Рецепты из редьки. Рецепты салат из редьки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter