Шпроти
674
інгредієнти:
- Кілька (морожена) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль 1 ст.л.
- Олія оливкова 100 г
- Олія соняшникова (рафінована) 100 г
- Перець чорний (горошком)
- Лавровий лист
- Дим рідкий 1 ст.л.
Відірвати головки у риби і разом з ними видалити нутрощі. Потім у сотейник на дно рівним шаром викласти нарізану цибулю (щоб ізолювати рибку від дна), а зверху рівним шаром - рибку, посолити. Покласти перець і лавровий лист, розвести рідкий дим у невеликій кількості води і рівномірно полити рибку. Залити олією і поставити на вогонь. Щільно закрити кришкою.
Як закипить, зменшити вогонь і тушкувати не менше двох годин (якщо кілька велика, то 2,5-3 години).
Рецепты из редьки. Рецепты салат из редьки.
Показати коментарі