Шпроти
- Кілька 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова 100 г
- Олія рафінована 100 г
- Соус соєвий 5 ст.л.
- Вермут 2 ст.л.
- Дим рідкий 1 ст.л.
- Імбир мелений
- Горіх мускатний мелений
- Лист лавровий
- Перець запашний
- Олія кунжутна
Відірвати головки у кільок і видалити нутрощі.
Дно сотейника викласти тонкими кружечками цибулі. Скласти кільку рівно валетом у сотейник, найкрупнішу у середину, щоб краще пропеклася, шар посипати дрібкою солі, подрібненим лавровим листом, запашним перцем і по щіпці мускатного горіха та імбиру. Накапати кунжутну олію.
Далі наступний шар риби. Дрібну кільку розкласти в проміжки між тими, що побільше, вирівняти поверхню, ще посолити дрібкою солі, накапати кунжутну олію. Змішати соєвий соус, вермут і рідкий дим, полити сумішшю рибу.
Закрити зверху рибу тонкими кружечками цибулі і залити сумішшю оливкої і будь-якої рослинної рафінованої олії. Накрити кришкою і на вогонь.
Як закипить - зменшити вогонь до дуже слабкого кипіння, тушкувати 2-2,5 години.
Із плином часу охолодити.
Рецепты консервация овощей на зиму. Фото рецепты консервации овощей.
Мясные блюда для фуршетаМониторинг предложений оптовых поставщиков мясной продукции
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт пасхи из сметаны здесь
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты вкусных салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты с малиной: рецепты блюда на рождество. Что подарить коллеге на Рождество.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт пампушек с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.