Шпигована свинина у рукаві

ЗАКУСКИ
774 Шпигована свинина у рукаві
Фото - Шпигована свинина у рукаві
інгредієнти:
  • Свинина 2.5 кг
  • Хрін 3 ст.л.
  • Гірчиця 3 ст.л.
  • Мед 1 ст.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Сіль
  • Спеції
  • Кмин
  • Коріандр (мелений)
  • Гвоздика 0.33 ч.л.
  • Перець чорний 0.5 ч.л.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Перець болгарський 1 шт.

Шпигована свинина в рукаві інгредієнти Хороший шматок свинини із невеликим прошарком жиру (не більше 2 см) і шкірою промити й обсушити.

Шпигована свинина в рукаві Нашпигувати брусочками овочів, роблячи проколи частіше, у тому числі і з боку шкіри.

фото шпигована свинина в рукаві Змішати гірчицю, тертий хрін, мед, соєвий соус, сіль і спеції. Якщо занадто густо - розбавити невеликою кількістю сметани або навіть водою.

Шпигована свинина в рукаві Свинина Щедро змастити свинину цією масою з усіх сторін, помістити у рукав для запікання, зав'язати отвори рукава, покласти на деко або у форму і залишити на кілька годин або навіть на добу у прохолодному місці, періодично перевертаючи акуратно всю конструкцію.

Шпигована свинина в рукаві Хрін Поставити м'ясо у холодну духовку спочатку шкіркою догори, увімкнути нагрів до 250 градусів і запікати 15-20 хв. Перевернути шкіркою донизу і запікати ще 15-20 хв при високій температурі. Зменшити температуру до 160-170 градусів і запікати ще 2 години.

Вийняти з духовки, надрізати рукав і залишити на півгодини. Можна подавати гарячим або холодним, нарізавши скибками. У якості соусу використати сік, що утворився у рукаві при запіканні. При холодній подачі соус можна остудити в холодильнику до стану желе і прикрасити цим желе скибочки м'яса.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт суп гуляш. Как приготовить вкусный шашлык.

Салат из омлета и колбасы и кукурузыМясных, фруктовых и экзотических салатов

Реценпт окрошки на минеральной воде. Окрошка на воде.

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Кулинарный сайт ирины крутовой. Кулинарные сайты форумы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter