Шпигована свинина у рукаві
- Свинина 2.5 кг
- Хрін 3 ст.л.
- Гірчиця 3 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Сіль
- Спеції
- Кмин
- Коріандр (мелений)
- Гвоздика 0.33 ч.л.
- Перець чорний 0.5 ч.л.
- Морква 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Перець болгарський 1 шт.
Хороший шматок свинини із невеликим прошарком жиру (не більше 2 см) і шкірою промити й обсушити.
Нашпигувати брусочками овочів, роблячи проколи частіше, у тому числі і з боку шкіри.
Змішати гірчицю, тертий хрін, мед, соєвий соус, сіль і спеції. Якщо занадто густо - розбавити невеликою кількістю сметани або навіть водою.
Щедро змастити свинину цією масою з усіх сторін, помістити у рукав для запікання, зав'язати отвори рукава, покласти на деко або у форму і залишити на кілька годин або навіть на добу у прохолодному місці, періодично перевертаючи акуратно всю конструкцію.
Поставити м'ясо у холодну духовку спочатку шкіркою догори, увімкнути нагрів до 250 градусів і запікати 15-20 хв. Перевернути шкіркою донизу і запікати ще 15-20 хв при високій температурі. Зменшити температуру до 160-170 градусів і запікати ще 2 години.
Вийняти з духовки, надрізати рукав і залишити на півгодини. Можна подавати гарячим або холодним, нарізавши скибками. У якості соусу використати сік, що утворився у рукаві при запіканні. При холодній подачі соус можна остудити в холодильнику до стану желе і прикрасити цим желе скибочки м'яса.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт суп гуляш. Как приготовить вкусный шашлык.
Салат из омлета и колбасы и кукурузыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Реценпт окрошки на минеральной воде. Окрошка на воде.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Кулинарный сайт ирины крутовой. Кулинарные сайты форумы.