"Шніцелек-с"
814
інгредієнти:
- Капуста
- Сир
- Яйце (для кляра) - 1 шт
- Молоко (для кляра) - 1 ст. л.
- Цукор (для кляра) - 0,5 ч. л.
- Борошно (для кляра)
- Сіль (за смаком)
Капусту розібрати, відварити, вирізати потовщення, трохи відбити.
У середину покласти шматочок сиру товщиною 0,5 см.
Загорнути як голубці.
Приготувати кляр: змішати яйце, молоко і борошно - вийде як густа сметана.
Готові опускаємо в кляр, потім у панірувальні сухарі - і на сковорідку (смажимо під кришкою на середньому вогні).
Готово!.
Вкусные рецепты салата с Курицей: салат с курицей. Грануляторы комбикорма и пеллет.
Праздничные закуски на новый годПраздничное агентство
Показати коментарі