"Шніцелек-с"

ЗАКУСКИ
765 "Шніцелек-с"
інгредієнти:
  • Капуста
  • Сир
  • Яйце (для кляра) - 1 шт
  • Молоко (для кляра) - 1 ст. л.
  • Цукор (для кляра) - 0,5 ч. л.
  • Борошно (для кляра)
  • Сіль (за смаком)

Капусту розібрати, відварити, вирізати потовщення, трохи відбити.

У середину покласти шматочок сиру товщиною 0,5 см.

фото Загорнути як голубці.

Приготувати кляр: змішати яйце, молоко і борошно - вийде як густа сметана.

Готові опускаємо в кляр, потім у панірувальні сухарі - і на сковорідку (смажимо під кришкою на середньому вогні).

Готово!.

Вкусные рецепты салата с Курицей: салат с курицей. Грануляторы комбикорма и пеллет.

Праздничные закуски на новый годПраздничное агентство