Шинка "Куряча"
- Стегенце куряче 1 кг
- Горіхи 1 скл.
- Серце куряче 0.5 кг
- Желатин 25 г
- Часник 2 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець
Курку нарізати середніми шматочками, нарізати серце.
Перемішати з сіллю і спеціями, посипати желатином, вичавити часник, горіхи порубати ножем, але не дрібно, і додати у фарш. Усе ретельно перемішати.
Підготувати тару: знадобиться порожній пакет від соку з об'ємом в 1 літр. Верхівку зрізати, наповнити упаковку приготовленим фаршем і зашити, поставити упаковку в каструлю вище, ніж сама упаковка, налити майже до верху води, але тільки щоб верхівка упаковки виглядала, і варити майже 1,5 години. Потім вийняти, дати охолонути, і поставити в холодильник на ніч, а зранку розрізати упаковку і дістати отриману шинку.
Рецепт приготовления шоколадного пудинга. Шоколадный пудинг.
Рецепты вкусных блюд - кулинарные рецепты праздничных блюд. Готовим со вкусом.
Рецепт морковного пирога: рецепты новогодних блюд.
Печень говяжья рецепты. Рецепты печень трески.
Мясные салаты с грибамиМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности
Детские торты. Акция: крем для торта для украшения. Рецепты Для Мультиварки.