Шинка "Куряча"

ЗАКУСКИ
618 Шинка "Куряча"
Фото - Шинка
інгредієнти:
  • Стегенце куряче 1 кг
  • Горіхи 1 скл.
  • Серце куряче 0.5 кг
  • Желатин 25 г
  • Часник 2 шт.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець

Шинку

Курку нарізати середніми шматочками, нарізати серце.

Перемішати з сіллю і спеціями, посипати желатином, вичавити часник, горіхи порубати ножем, але не дрібно, і додати у фарш. Усе ретельно перемішати.

Підготувати тару: знадобиться порожній пакет від соку з об'ємом в 1 літр. Верхівку зрізати, наповнити упаковку приготовленим фаршем і зашити, поставити упаковку в каструлю вище, ніж сама упаковка, налити майже до верху води, але тільки щоб верхівка упаковки виглядала, і варити майже 1,5 години. Потім вийняти, дати охолонути, і поставити в холодильник на ніч, а зранку розрізати упаковку і дістати отриману шинку.

Рецепт приготовления шоколадного пудинга. Шоколадный пудинг.

Рецепты вкусных блюд - кулинарные рецепты праздничных блюд. Готовим со вкусом.

Рецепт морковного пирога: рецепты новогодних блюд.

Печень говяжья рецепты. Рецепты печень трески.

Мясные салаты с грибамиМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности

Детские торты. Акция: крем для торта для украшения. Рецепты Для Мультиварки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter