Шинка домашня
- Свинина (шийка) 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Петрушка
- Перець чорний горошком
- Сіль
- Лист лавровий
Свинину звільнити від жил. Якщо шматок рваний, то краще зібрати і перев'язати його. Замочити м'ясо у холодній воді і залишити на годину. Потім залити м'ясо холодною водою. Довести до кипіння, воду злити. Знову залити (вода холодна). Цибулю рорізати на 4 частини, додати у м'ясо + лавровий лист + різана кільцями морква + петрушка + сіль + перець горошком. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 40 хвилин.
Через 40 хвилин м'ясо трохи остудити. Загорнути у фольгу (можна загорнути у листкове тісто, тісто змастити жовтком) і поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
Потрясающе вкусный салат - салат з свинячим язиком. Крабовый Салат. Рецепты.
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома