Шаурма "по-домашньому"
- Філе куряче
- Лаваш тонкий листовий
- Огірок маринований
- Морква по-корейськи 50 г
- Капуста білоголова 150 г
- Сир твердий 200 г
- Майонез 150 г
- Сметана 150 г
- Часник 3 зуб.
- Зелень кропу
- Приправи (карі, для м´яса птиці)
Куряче філе відварити в підсоленій воді, капусту дрібно нашаткувати, зелень дрібно нарубати, сир натерти на крупній тертці, огірки нарізати тонкою соломкою.
Готове куряче філе охолодити і нарізати кубиками або соломкою, а потім підсушити трохи у сковороді без олії.
Соус: у рівних частинах змішати майонез і сметану, туди видавити часник, додати дрібку порошку карі і трохи приправи для м'яса, все добре перемішати.
На лист лавашу викласти всі продукти у такій послідовності: м'ясо, капуста, корейська морква, огірки, зверху зелень і сир.
Зверху злегка полити все готовим соусом.
З одного боку загнути лаваш, щоб у підсумку вийшов конверт.
Закрутити лаваш з начинкою в рулет і викласти на гарячу сковороду без олії.
Через пару хвилин перевернути рулетики в сковороді.
Готову шаурму полити з відкритого краю соусом і подавати.
Рецепты тортов - рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты.
Рецепт приготовления Украинского и казахского борща тут
Сайт элеатронной кулинарной книги. Кулинарные страсти сайт.
Рецепты печень трески. Рецепты из печени говяжьей.
www.recepti.biz.ua салаты с ветчиной рецепты
Рецептов салатов с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты Приготовления - рецепты салата из морепродуктов. Готовим со вкусом.