Шашлик зі свинячих ребер

ЗАКУСКИ
961 Шашлик зі свинячих ребер
Фото - Шашлик зі свинячих ребер
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 2 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Коньяк (горілка) 50 мл
  • Лимон 0.5 шт.
  • Вода газована (мінеральна) 0.5 л
  • Варення (абрикосове) 2 ст.л.
  • Зира
  • Паприка солодка (мелена)
  • Коріандр (мелений)
  • Сумах
  • Базилік (сушений)
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Петрушка (корінь)
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Шашлик зі свинячих ребер Свіжі свинячі ребра розпиляти упоперек на "стрічки" шириною 5-6 см. Зрізати шкіру та нарізати на шматки по 2 ребра у кожному.

Шашлик зі свинячих ребер Покласти шматки м'яса у каструлю, залити водою. Додати корінь петрушки, 1 морквину, 1 цибулину, лавровий листок, перець горошком і сіль. Після закипання варити 20-25 хвилин. Потім м'ясо викласти на тарілку і трохи остудити.

фото Шашлик зі свинячих ребер Приправи: чорний перець, зіра, перець червоний солодкий, сумах, коріандр, базилік, лавровий лист.

Шашлик зі свинячих ребер Маринад.

У ємність блендера покласти: 2 цибулини, половину лимона зі шкіркою, коньяк, мінеральну воду, абрикосове варення, всі прянощі, і подрібнити. Додати трохи солі і перець чорний мелений.

Шашлик зі свинячих ребер У глибоку посудину помістити м'ясо і залити маринадом. Перемішати і залишити мінімум на 6 годин.

Шашлик зі свинячих ребер Смажити м'ясо можна на мангалі або на грилі. Можна нанизати на шампури або розкласти на решітці.

Шашлик зі свинячих ребер

Шашлик зі свинячих ребер  

салаты с перепелиными яйцами рецепты

Рецепт салата с каперсамиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепт салата из лапши и морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты салатов на любой вкус: салаты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter