Шашлик зі свинячих ребер
- Ребра свинячі 2 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Коньяк (горілка) 50 мл
- Лимон 0.5 шт.
- Вода газована (мінеральна) 0.5 л
- Варення (абрикосове) 2 ст.л.
- Зира
- Паприка солодка (мелена)
- Коріандр (мелений)
- Сумах
- Базилік (сушений)
- Лавровий лист 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Петрушка (корінь)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Свіжі свинячі ребра розпиляти упоперек на "стрічки" шириною 5-6 см. Зрізати шкіру та нарізати на шматки по 2 ребра у кожному.
Покласти шматки м'яса у каструлю, залити водою. Додати корінь петрушки, 1 морквину, 1 цибулину, лавровий листок, перець горошком і сіль. Після закипання варити 20-25 хвилин. Потім м'ясо викласти на тарілку і трохи остудити.
Приправи: чорний перець, зіра, перець червоний солодкий, сумах, коріандр, базилік, лавровий лист.
Маринад.
У ємність блендера покласти: 2 цибулини, половину лимона зі шкіркою, коньяк, мінеральну воду, абрикосове варення, всі прянощі, і подрібнити. Додати трохи солі і перець чорний мелений.
У глибоку посудину помістити м'ясо і залити маринадом. Перемішати і залишити мінімум на 6 годин.
Смажити м'ясо можна на мангалі або на грилі. Можна нанизати на шампури або розкласти на решітці.
салаты с перепелиными яйцами рецепты
Рецепт салата с каперсамиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт салата из лапши и морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с фото.