Шашлик зі свинини
- Свинина 1 кг
- Соєвий соус 6 ст.л.
- Лайм 0.5 шт.
- Мед 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Корінь імбиру
- Олія рослинна
М'ясо нарізати по довжині на пластини завтовшки 0,5 см і шириною 6-7 см.
Часник і корінь імбиру очистити і дрібно нарубати. Соєвий соус змішати з медом, часником і імбиром, вичавити сік з півлайма і перемішати до розчинення меду в маринаді. Якщо соєвий соус не достатньо солоний - додати сіль, перемішати. М'ясо залити приготовленим маринадом і залишити на 2 год, періодично його перевертаючи.
Із маринаду вийняти пластинки м'яса і нанизати на дерев'яні шампури. Шашлички покласти на розпечену, змащену олією сковорідку і обсмажити на середньому вогні по 4 хв з кожного боку.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт борщ с буряком. Очень вкусные рецепты борща.
Лекарство от холода. Рецепт Юлии Высоцкой здесь
Рецепты крема для торта медовик здесь
Рецепты С Фото на любой вкус - классический торт наполеон рецепт с фото.