Шашлик з печериць
- Печериці
- Майонез
- Сіль
- Перець чорний
Ретельно помити гриби. Печериці краще брати по можливості більші. Гриби посолити (злегка), поперчити і полити майонезом рідким.
Потрібно зробити так, щоб майонез обволікав гриби. Накрити кришкою посудину, в якій маринуються гриби і інтенсивно струсити кілька разів. Залишити маринуватися мінімум на годину, можна на ніч.
Коли багаття прогорить, нанизати гриби на шампура і смажити над вугіллям. Час смаження залежить від розміру грибів, чим менше, тим швидше вони будуть готові. Подавати можна з білим соусом (у майонез додати подрібнений часник, зелень дрібно нарізану, поперчити, перемішати).
Французская кухня рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
recepti.biz.uaукрашения для торта из крема
CAKE-BAR: крем с манкой для торта.
реценпт окрошки на минеральной воде
Торт медовик рецепт. Медовик торт рецепт.
Напитки Украинской кухни recepti.biz.ua