Шашлик з індички
- Олія кунжутна 0.5 скл.
- Соєвий соус 1 скл.
- Імбир 2 ст.л.
- Перець (чорний, мелений) 2 ч.л.
- Філе індички 2 кг
- Кабачок (цукіні) 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Картопля 6 шт.
- Олія рослинна (оливкова) 8 ст.л.
- Лимон (сік) 2 ч.л.
Крупно нарізати філе індички. Зробити маринад, ретельно все перемішати - залити маринадом індичку - закрити кришкою або плівкою і поставити на 8-10 годин в холодильник. Перець нарізати шматками, пропорційними зі шматками індички, цукіні товстими, картоплю тонкими кружечками, цибулю навпіл. Змішати оливкову олію, лимонний сік, сіль, перець, залити сумішшю порізані овочі, закрити плівкою і в холодильник на 40-60 хвилин. Потім нанизати все по черзі на тонкі шампури так, щоб кожен шматок індички оточували шматки перцю. Смажити над гарячим вугіллям, постійно повертаючи, 10-20 хвилин.
Ржаная закваска рецептПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат из ананаса рецепт. Рецепты Приготовления.
Рецепты салатов морепродукты. Рецепты салатов из морепродуктов.
Вкусные и красивые салаты с фото и рецептамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Сырный пирог со шпинатом рецептПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото