Шашлик "Українська ласунка"
- М´ясо (свинина) 2 кг
- Вино біле сухе 0.5 л
- Сік томатний 0.5 л
- Спеції
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
М'ясо (свинину) нарізати кубиками, додати вино, томат або сік томатний, сіль, чорний мелений перець, перець горошком, 4 лаврового листа (подрібнити на дрібні шматочки), цибулю нарізати кільцями крупно. Все перемішати і залишити на добу у прохолодному місці.
Сало нарізати тонко квадратами, перець так само, якщо це помідори, то кружечками. На шампур нанизати у такій послідовності: сало-м'ясо-сало-перець-сало-м'ясо-сало-перець-сало і так далі.
У процесі смаження поливати маринадом + водою, коли з одного боку будуть готові, перевернути на інший.
Осетинские пироги на заказ - рецепты торт киевский. Воздушный торт с малиной.
Закваски для сыра ЧИЗ - ржаная закваска рецепт. Ржаная закваска.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте