Шашлик у маринаді з малинового оцту
- Свинина 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Оцет малиновий 350 мл
- Вода 350 мл
- Сіль
- Суміш перців
- Олія рослинна
Свинину нарізати середніми кубиками. Скласти у ємність, натерти сіллю і свіжомеленою сумішшю перців.
Цибулю очистити, нарізати кільцями. Дві цибулини додати до м'яса, перемішати і залити 1:1 водою і малиновим оцтом (по 250 мл), щоб м'ясо було покрите рідиною, притиснути зверху тарілкою і залишити маринуватися 2-3 години мінімум. Рецепт оцту: 100 г малини розчавити ложкою разом із 1 ст. л. цукру. Перекласти у банку. 500 г оцту підігріти і залити ним ягоди. Банку щільно закрити і залишити у прохолодному місці на 2 дні. Процідити оцет у пляшку, додати 100 г малини. Дати настоятися тиждень.
Третю цибулину, нарізану кільцями, замаринувати окремо у такому ж маринаді (вода і малиновий оцет 1:1 (по 100 мл)).
Смажити на сковороді. Для цього заздалегідь замочити у воді або в олії дерев'яні шампури. Нанизати на них м'ясо поперемінно з цибулею, у якій маринувалося. І смажити у пательні великого діаметра (щоб помістилися шампури) на розігрітій олії. Смажити на середньому вогні, постійно перевертаючи до готовності, хвилин 15.
Подавати із маринованою окремо цибулею і томатним соусом.
Рецепт творожных пончиков юлии высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
recepti.biz печеня по домашньому
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата с буряком.
Варенье из шишек, удиви друзей: конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты оптом со склада.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты.
http://recepti.biz.uaкак приготовить почки говяжьи