Шашлик у духовці
- Свинина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль 1 ст.л.
- Спеції (для шашлику) 3 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Лавровий лист 3 шт.
- Кінза 2 ст.л.
- Йогурт 0.5 л
Свинину нарізати рівними шматочками, скласти у глиняну посудину шарами: шар м'яса, шар дрібно нарізаної цибулі, шар кінзи.
Усе приправити сіллю і спеціями. Потім залити йогуртом і знову укласти шар м'яса, шар цибулі і т. д.
Поставити у холодне місце на добу.
Шпажки замочити у воді мінімум на 2 години.
Нанизати шматочки свинини на шпажки, чергуючи із ріпчастою цибулею.
Запікати шашлики на решітці. Скріпити пару полотнищ фольги, вимостити деко.
На деко укласти грати, викласти шашлики так, щоб вони не стикалися, і поставити у духовку, яка повинна бути розігріта до 250 градусів.
Простые рецепты блюд - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой.
Как приготовить вкусный шашлык - кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Рецепты салатов на любой вкус: салат из моря продуктов.