Шашлик у банці
- Субпродукти курячі 800 г
- Часник 4 зуб.
- Дим рідкий
- Вода газована (мінеральна) 150 мл
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Сіль 1 ст.л.
- Приправа (для шашлику) 1 ч.л.
Шлунки промити, почистити. Замаринувати у мінеральній воді із додаванням солі, приправи та олії.
Залишити на 5-8 годин.
На дно банки покласти два зубчики часнику, налити 2 ст. л. рідкого диму.
Підготовлені шлунки надіти на дерев'яні палички. Вертикально поставити шпажки (7 штук). Банку закрити фольгою, складеною у 2 шари.
Поставити у холодну духовку на деко, включити духовку, і через 40 хвилин шашлик готовий.
Після того, як шашлик готовий, духовку відкривати повільно, щоб банка не тріснула від перепаду температури.
Здеськекси з сиром
Тутпирог в разъемной форме
Готовим со вкусом: кулинарные сайты. Кулинарные рецепты на каждый день.
Купить Конфеты: конфеты ирис в домашних условиях. Варенье из шишек, удиви друзей.
Рецепт салат морепродуктов. Подкиньте рецепт салата с морепродуктами.
Салат мясной рецептРецепты всевозможных диет
Рецепт торта медовик быстро и вкусноКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Купить вишню, цены: рецепт торту пяна вишня. Торт с вишней.