Шашлик по-вірменськи
- Стегенце куряче 2 шт.
- Яйце 4 шт.
- Борошно 0.5 скл.
- Цибуля 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Кріп 1 пуч.
- Спеції
Відокремити від кістки м'ясо.
Нарізати на великі шматочки. Додати сіль, зіру, приправи. Залишити маринуватися 20-30 хв.
Після цього нанизати на дерев'яну шпажку по 4-5 шматочків.
Додати у яйце борошно і сіль. Перемішати, потім вмочити шашлички.
Посмажити до рум'яного кольору.
Потім у казан налити трохи олії, додати порізану цибулю, шашлички, порізаний кріп, часник і трохи солі.
Влити 1 склянку води, додати трохи томату або помідор. Поставити на вогонь, закривши кришку, на 40 хв. Спочатку зробити вогонь побільше, потім зменшити.
Простые рецепты блюд - рецепты диетические. Ищете диетические рецепты? Узнай.
Скороварки для приготовления каши: праздничные новогодние блюда. Блюда на любой вкус.
Салаты рецепты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Домашний торт медовик. Приготовление торта медовика.
Good-cook кулинарный сайтКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт