Шашлик "по-домашньому"
- Телятина
- Стегно куряче 4 кг
- Цибуля ріпчаста 1 кг
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Лимон 2 шт.
- Помідор 1 шт.
- Томатна паста 100 г
- Майонез 500 г
- Кефір 1 л
М'ясо нарізати великими шматками, цибулю - кільцями або півкільцями.
Нарізати кільцями помідори і лимон. Якщо використовувати томатну пасту і лимонну кислоту, то розбавити кип'яченою водою (у 200 г води).
М'ясо змішати з цибулею, посолити, поперчити, додати приправу, майонез, помідори (томатну пасту), лимон (лимонну кислоту) і кефір, все добре перемішати.
Укласти частинами у відро, постійно перемішуючи всю масу. Поставити гніт (3-літрову банку з водою) і залишити на ніч, а краще годин на 18. Смажити на розпеченому вугіллі.
Рецепты для мультиварки, вкусно: скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты пирогов и пирожков.
Купить Печенье: рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепт домашних печений.
Рецепт бисквитного рулета с кремомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
recepti.biz.ua кулинарные рецепты сайт