Шашлик "по-домашньому"

ЗАКУСКИ
779 Шашлик "по-домашньому"
Фото - Шашлик
інгредієнти:
  • Телятина
  • Стегно куряче 4 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 кг
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Лимон 2 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Томатна паста 100 г
  • Майонез 500 г
  • Кефір 1 л

М'ясо нарізати великими шматками, цибулю - кільцями або півкільцями.

Нарізати кільцями помідори і лимон. Якщо використовувати томатну пасту і лимонну кислоту, то розбавити кип'яченою водою (у 200 г води).

М'ясо змішати з цибулею, посолити, поперчити, додати приправу, майонез, помідори (томатну пасту), лимон (лимонну кислоту) і кефір, все добре перемішати.

Укласти частинами у відро, постійно перемішуючи всю масу. Поставити гніт (3-літрову банку з водою) і залишити на ніч, а краще годин на 18. Смажити на розпеченому вугіллі.

Рецепты для мультиварки, вкусно: скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты пирогов и пирожков.

Купить Печенье: рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепт домашних печений.

рецепт пампушек с фото

Рецепт бисквитного рулета с кремомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

recepti.biz.ua кулинарные рецепты сайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter