Шашлик, маринований у кефірі
- Свинина (шийка) 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста (велика) 3 шт.
- Кефір (3,2%) 1 л
- Перець (білий, чорний, чилі)
- Лавровий лист
- Сіль
М'ясо нарізати великими кубиками, поперчити, але так, щоб можна було надіти на шампур. Цибулю нарізати кільцями.
Укласти шарами: цибулю, м'ясо, лавровий лист, пролити частиною кефіру, цибулю, м'ясо, лавровий лист, пролити частиною кефіру .
Маринад виставити на жар під гнітом на 1,5 години, потім перемішувати кожні півгодини.
Як тільки кефір почне закисати - м'ясо можна готувати на середньому вугіллі.
Рецепты салатов на любой вкус: салати до нового року. Сборники Клипов (Рок, метал и тд.
Кулинарные рецепты торт Киевский. Рецепт и история Киевского торта.
Кулинарные рецепты первые блюдаОколо 2000 рецептов. Программа Кулинарный блокнот
Плов рецепт приготовленияИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.ua рецепты салаты из коктейля морепродуктов