Шашлик, маринований у кефірі

ЗАКУСКИ
649 Шашлик, маринований у кефірі
Фото - Шашлик, маринований у кефірі
інгредієнти:
  • Свинина (шийка) 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста (велика) 3 шт.
  • Кефір (3,2%) 1 л
  • Перець (білий, чорний, чилі)
  • Лавровий лист
  • Сіль

М'ясо нарізати великими кубиками, поперчити, але так, щоб можна було надіти на шампур. Цибулю нарізати кільцями.

Укласти шарами: цибулю, м'ясо, лавровий лист, пролити частиною кефіру, цибулю, м'ясо, лавровий лист, пролити частиною кефіру .

Маринад виставити на жар під гнітом на 1,5 години, потім перемішувати кожні півгодини.

Як тільки кефір почне закисати - м'ясо можна готувати на середньому вугіллі.

 

Рецепты салатов на любой вкус: салати до нового року. Сборники Клипов (Рок, метал и тд.

Кулинарные рецепты торт Киевский. Рецепт и история Киевского торта.

Кулинарные рецепты первые блюдаОколо 2000 рецептов. Программа Кулинарный блокнот

Плов рецепт приготовленияИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

www.recepti.biz.ua рецепты салаты из коктейля морепродуктов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter