Шашлик із сьомги по-царськи
- Філе риби (сьомга, форель, лосось) 1 кг
- Бекон (сирокопчений) 500 г
- Лимон 4 шт.
- Приправа (для риби) 50 г
- Дим рідкий
Нарізати рибку кубиками, лимон кружечками, додати спеції. Все перемішати і залишити маринуватися на 1 годину або більше.
Кожен шматочок рибки (або хоча б через один) загорнути у бекон так, щоб бекон був з усіх боків, і одягнути на шампури, періодично надягаючи і часточки лимона.
Смажити на вугіллі на мангалі. Якщо вдома, то в 3-літрову банку налити рідкий дим, скласти шашлички, зверху банку закрити фольгою і відправити у духовку.
Рецепты для пароварки, вкусно: первые блюда рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт фасолевого торта.
Рецепт Украинского борща. Рецепт приготовления Украинского борща с галушками.
Кухонные столы интернет магазин: страви до святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Пасха рецепты кулынарии recepti.biz.ua
Рецепт салат морепродукты. Рецепты салата из морепродуктов.
Рецепт бисквитного рулета с кремомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы