Шашлик із сома
- Рибa (сом) 2 кг
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Сік лимонний 2 шт.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Спеції (томат сушений, гранат сушений ) 1 ч.л.
- Перець кайєнський мелений
- Сіль
- Оцет
- Вода
Рибу (якщо треба) випатрати, помити.
Нарізати шматочками і скласти все у чашку.
У чашку з рибою додати всі спеції, сіль, червоний перець, вичавити лимонний сік, додати оливкову олію, 2 цибулини (нарізані кільцями), перемішати і залишити маринуватися на 20-25 хвилин.
Замаринувати 3 цибулини до шашлику.
Цибулю нарізати півкільцями, залити водою (так, щоб цибуля була повністю у воді), додати оцет, і відставити до моменту готовності шашлику.
Вийняти рибу із маринаду, нанизати на дерев'яні шпажки (попередньо замочені у воді).
Укласти шашлички на решітку, знизу обов'язково поставити деко, туди буде капати сік.
Готувати у духовці під грилем. Духовку розігріти до 270°С, 6 хвилин готувати на одній стороні, перевернути, і ще 4 хвилини на іншій стороні.
Подавати із маринованою ріпчастою цибулею і зеленим овочевим салатом.
Мультиварки для выпечки: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Закупка рецепты.
Закупка рецепты: кулинарные рецепты с фотографиями. Срочное фото. Срочная полиграфия.
Конфеты Jelly Belly: конфеты ирис в домашних условиях. Купить Конфеты.