Шашлик із м'яса оленя, лося

ЗАКУСКИ
1404 Шашлик із м'яса оленя, лося
Фото - Шашлик із м'яса оленя, лося
інгредієнти:
  • Оленина 2 кг
  • Олія оливкова 50 г
  • Цибуля ріпчаста 300 г
  • Соління 200 г
  • Оцет винний 100 г
  • Перець чорний горошком 3 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Цукор-пісок 30 г
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Сіль

Маринад. Оцет розвести водою у співвідношенні 1:1, додати 100 г цибулі, часник, сіль, цукор, перець, лавровий лист.

М'ясо нарізати шматочками по 30-40 г. Маринувати у холодному місці 10-12 годин.

Нанизати замаринований шашлик на шпажки або шампури і готувати над розпеченим вугіллям до готовності (приблизно 20-30 хв. Все залежить від розпеченого вугілля), поливаючи оливковою олією. Подавати зі свіжими томатами та огірками та/або маринованими овочами, виноградом. Окремо можна подати кетчуп або соус "Ткемалі".

Кулинария рецепты мясных салатовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

салат з ананасами та куркою

Рецепты Приготовления: мясные салаты с ананасом. Как приготовить вкусный шашлык.

Осетинские пироги на заказ: салат с белыми грибами. Семена грибов вешенки купить.

Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой. Коронный рецепт блинов от Юлии Высоцкой.

Салаты рецепты с фото здесь

Поможем выйти замуж в Германию: украинская выпечка рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter