Шашлик із м'яса оленя, лося
- Оленина 2 кг
- Олія оливкова 50 г
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Соління 200 г
- Оцет винний 100 г
- Перець чорний горошком 3 шт.
- Часник 4 зуб.
- Цукор-пісок 30 г
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль
Маринад. Оцет розвести водою у співвідношенні 1:1, додати 100 г цибулі, часник, сіль, цукор, перець, лавровий лист.
М'ясо нарізати шматочками по 30-40 г. Маринувати у холодному місці 10-12 годин.
Нанизати замаринований шашлик на шпажки або шампури і готувати над розпеченим вугіллям до готовності (приблизно 20-30 хв. Все залежить від розпеченого вугілля), поливаючи оливковою олією. Подавати зі свіжими томатами та огірками та/або маринованими овочами, виноградом. Окремо можна подати кетчуп або соус "Ткемалі".
Кулинария рецепты мясных салатовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты Приготовления: мясные салаты с ананасом. Как приготовить вкусный шашлык.
Осетинские пироги на заказ: салат с белыми грибами. Семена грибов вешенки купить.
Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой. Коронный рецепт блинов от Юлии Высоцкой.
Салаты рецепты с фото здесь
Поможем выйти замуж в Германию: украинская выпечка рецепты с фото.