Шашлик із маринованих курячих стегенець

ЗАКУСКИ
655 Шашлик із маринованих курячих стегенець
Фото - Шашлик із маринованих курячих стегенець
інгредієнти:
  • Стегно куряче 2 шт.
  • Оцет (лимонний сік, томатний сік, сухе вино)
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль
  • Перець мелений чорний
  • Зелень (сушена)
  • Лист лавровий

Розрізати кожне стегенце на три частини, замаринувати (в оцті, лимонному соці, томатному соку, або в сухому вині). 

Додати лавровий лист, сіль, чорний перець, чебрець, цибулю, нарізану великими кільцями. Маринувати м'ясо близько години.

 

Нанизати замариновані шматки стегенець на шампури, чергуючи з маринованою цибулею, кружечками свіжих помідорів. Смажити на мангалі, повертаючи шампури під час смаження.

Подати шашлики на шампурах, рясно посипавши дрібно нарізаним зеленим пір'ям часнику.

 

Купити вишиванку недорого - рецепт торта вишиванка. Рецепты тортов.

Как приготовить летний салат - французские десерты рецепты. Натуральный рецепт от насморка.

recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter