Шашлик із маринованих курячих стегенець
655
інгредієнти:
- Стегно куряче 2 шт.
- Оцет (лимонний сік, томатний сік, сухе вино)
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Перець мелений чорний
- Зелень (сушена)
- Лист лавровий
Розрізати кожне стегенце на три частини, замаринувати (в оцті, лимонному соці, томатному соку, або в сухому вині).
Додати лавровий лист, сіль, чорний перець, чебрець, цибулю, нарізану великими кільцями. Маринувати м'ясо близько години.
Нанизати замариновані шматки стегенець на шампури, чергуючи з маринованою цибулею, кружечками свіжих помідорів. Смажити на мангалі, повертаючи шампури під час смаження.
Подати шашлики на шампурах, рясно посипавши дрібно нарізаним зеленим пір'ям часнику.
Купити вишиванку недорого - рецепт торта вишиванка. Рецепты тортов.
Как приготовить летний салат - французские десерты рецепты. Натуральный рецепт от насморка.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Показати коментарі