Шашлик із курячої печінки
726
інгредієнти:
- Печінка куряча 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сало 200 г
- Сіль, перець
- Приправа
Печінку промити, обсушити, посолити, поперчити, посипати травами і дати постояти 30 хвилин.
Сало порізати на однакові шматочки, цибулю на четвертинки.
На дерев'яні шпажки нанизати сало, печінку, цибулю і так по черзі.
Форму для запікання застелити фольгою, покласти шашлички і запікати хвилин 10, потім перевернути і ще 10 хвилин, головне не пересушити.
Подавати із будь-яким салатом.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Пасха рецепт и фото http://recepti.biz.ua
Яблочный штрудель из лаваша калорийностьяблочный штрудель
Кулинарные рецепты сайт xoрошаяПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Показати коментарі