Шашлик із курячої печінки

ЗАКУСКИ
654 Шашлик із курячої печінки
Фото - Шашлик із курячої печінки
інгредієнти:
  • Печінка куряча 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сало 200 г
  • Сіль, перець
  • Приправа

Шашлик з курячої печінки інгредієнти Печінку промити, обсушити, посолити, поперчити, посипати травами і дати постояти 30 хвилин.

Сало порізати на однакові шматочки, цибулю на четвертинки.

На дерев'яні шпажки нанизати сало, печінку, цибулю і так по черзі. 

Форму для запікання застелити фольгою, покласти шашлички і запікати хвилин 10, потім перевернути і ще 10 хвилин, головне не пересушити.

 

Подавати із будь-яким салатом. 

 

Кулинарные сайты с рецептами и фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Пасха рецепт и фото http://recepti.biz.ua

Яблочный штрудель из лаваша калорийностьяблочный штрудель

Кулинарные рецепты сайт xoрошаяПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter