Шашлик із курячої грудки на решітці із карамелізованими яблуками
- Курка 1 шт.
- Сметана 4 ст.л.
- Вино рожеве напівсухе 50 г
- Сік лайма 1 ст.л.
- Часник 6 зуб.
- Кмин
- М´ята
- Розмарин
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Яблуко (солодке) 1 шт.
- Цукор (мед) 2 ст.л.
Замаринувати курочку за день і через пару годин маринування на столі відправити у холодильник на ніч. Для маринаду змішати: сметану, рожеве напівсухе вино, сік лайма, трохи "притиснутий" лезом ножа часник, кмин, м'яту, розмарин, сіль, білий перець.
Для курячого шашлику приготувати вугілля із яблуні та вільхи.
Нарізати яблуко на часточки, присипати цукром (медом) і скропити олією.
Змастити грати олією, викласти шар яблук, зверху шар курки. Накрити гратами, притиснути.
Обсмажити на вугіллі до готовності.
Подавати шматочки шашлику із часточками яблук, зеленню, сиром, картоплею і овочами.
Поможем выйти замуж в Германию - десерты без выпечки рецепты с фото.
Крем для торта из йогуртаЭфирные масла, кремы
Торты без выпечкиТорты и пирожные на заказ. Поставки тортов, хлеба, выпечки и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт пасхи. Рушники оптом.
http://recepti.biz.ua эспрессо газета