Шашлик із індички з цибулею та кінзою
- Філе індички 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Кінза (зелень) 50 г
- Приправа (для гриля)
- Оцет 75 мл
- Вода 200 мл
- Сіль
М'ясо нарізати порційними шматочками, скласти у каструльку.
Цибулю порізати півкільцями, перемішати із м'ясом.
Додати оцет, воду, приправу, сіль.
Кінзу дрібно порізати і додати до м'яса та цибулі.
Маринувати краще годин шість (всю ніч).
М'ясо нанизати на шпажки.
Приготувати можна у духовці при температурі 220 градусів 35-40 хвилин.
На сковороді обсмажувати із кількох боків до золотавої скоринки при закритій кришці.
Або в аерогрилі при 260 градусах 25 хвилин на середній решітці при максимальній швидкості вентилятора.
Итальянская коллекция: изысканные рецепты французской кухни.
Настоящий суп харчо с фото - карп рецепты приготовления с фото.
http://recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
recepti.biz.uaКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты