Шашлик із димком

ЗАКУСКИ
943 Шашлик із димком
Фото - Шашлик із димком
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 2 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Перець болгарський
  • Баклажан
  • Помідор
  • Оцтова есенція 1.5 ст.л.
  • Спеції (сіль і перець)

Шашлик з цим димком інгредієнтиІз вечора, за добу, замаринувати м'ясо. На 2 кг м'яса 3 великих головки цибулі.

Шашлик з цим димком М'ясо нарізати невеликими шматочками (щоб можна було нанизати на шпажки), посолити, поперчити.

Цибулю нарізати півкільцями, покласти у посудину із м'ясом і розім'яти руками. 

Приготувати маринад: 1,5 ст. л. оцту розвести у 100 мл холодної кип'яченої води.

Залити м'ясо і гарно розім'яти руками. 

Закрити посудину кришкою і прибрати до наступного дня у холодильник.

 

фото Шашлик з цим димком На наступний день гарно розігріти духовку і, доки гріється духовка, замаринувати цибулю. 

Нарізати пару цибулин, трохи зеленої цибулі, посолити, поперчити, додати лимонного соку, можна трохи оцту.

Шашлик з цим димком М'ясо М'ясо краще нанизувати на бамбукові шпажки, які треба буде заздалегідь замочити, щоб вони не згоріли у духовці.

Шматочки м'яса не варто щільно нанизувати і, найголовніше, останній шматочок повинен бути салом.

Шашлик з цим димком Цибуля ріпчаста Запікати шашлики на решітці. Перш ніж викласти їх на решітку, підготувати лист, який знаходитеметься під гратами.

Для цього скріпити пару полотнищ фольги, вимостити деко і довільно укласти на фольгу кілька шматочків тонко нарізаного сала.

Шашлик з цим димком Перець болгарський Тепер на деко укласти грати, викласти шашлики так, щоб вони не стикалися, і поставити у духовку, яка повинна бути розігріта до 250 градусів. 

Щойно верх зазолотиться, перевернути шашлики і дочекатися моменту, коли сало на фользі дасть димок (загалом хвилин 20-25).

 

Як тільки сало дасть димок, і грати із шашликами, та деко із фольгою потрібно буде вийняти із духовки.

Для шашлика краще брати свинячі реберця із прошарками жиру, між реберцями можна чергувати шматочки м'якоті (вирізка).

Шашлик з цим димком Баклажан Готові шашлики можна викласти на тарілку, рясно засипану підготовленою цибулею.

Рецепты французской кухни лягушачьи лапки. Рецепты старой французской кухни.

окрошка на воде

Кулинарные сайте с фотографиями http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter