Шашлик хуртовинний
- Свинина (кострець) 1.8 кг
- Лимон 1 шт.
- Майонез 0.25 л
- Спеції
Кострець обробити, замаринувати: лимон скибочками, майонез, сіль, 2 види перцю (чорний + білий), половина склянки вина (вермут).
Маринувати 3 години. Кілька разів перемішувати м'ясо.
Насадити на шампури.
Помістити в аерогриль, відразу на три решітки. Температура висока, швидкість вентилятора висока, 30 хвилин. На дно колби аерогрилю налити рідини (вино + вермут).
У процесі смаження м'яса пару раз перевернути шампури (верхню і середню решітки), обмазати кондитерським пензлем маринадом, що залишився і вермутом.
Вийняти шашлик. Зняти шампури із 2 верхніх решіток, нижню досмажити ще 10 хвилин.
Салаты с балыкомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Как приготовить летний салат: новые рецепты салатов с фотографиями. Продажа сельхозсырья,цветы.
Рецепт царский салат с языкомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др