Шашлик "Домашній"
- Перець болгарський 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кубик бульйонний 1 шт.
- Помідор 4 шт.
- Мед 2 ч.л.
- Оцет (винний) 2 ч.л.
- Перець кайєнський
- Сіль
- Ковбаса (сирокопчена) 40 г
- Фарш м´ясний (свинячий) 400 г
- Сухарі панірувальні 4 ст.л.
- Жовток яєчний 4 шт.
- Гірчиця 0.5 ст.л.
- Кріп (рубаний) 1 ч.л.
- Морква 0.5 шт.
- Часник 2 зуб.
Соус.
Солодкий перець, цибулю і часник нарізати кубиками. Половину цибулі та часнику разом із 1,5 перцю спасерувати в олії. Додати бульйон, нарізаний кубиками помідор, оцет і мед. Тушкувати під кришкою 10 хвилин. Потім приправити кайєнським перцем і сіллю.
Ковбасу порубати і обсмажити із рештою цибулі та часнику. Додати до фаршу.
Сухарі змішати із жовтками, гірчицею і кропом.
Приправити отриманою масою фарш і сформувати кульки. Нарізати залишений перець і моркву кільцями і поперемінно нанизати із м'ясними кульками на міні-шампури. Викласти на деко, скропити олією і запікати у духовці при 200 градусах.
Подати із підготовленим соусом.
Растительное масло. Купить: арахисовое масло фото. Арахисовое масло.
Рецепты салаты закуски недорого вкусно. Вкусные салаты приготовление рецепты.