Шашлик
- Свинина 3 кг
- Маринад
- Вино біле сухе 2 скл.
- Вода 2 л
- Сіль
- Перець чорний
М’ясо замочити у мінеральній воді із додаванням 1 скл. білого вина або лимону, гранатового соку чи у молоці. Нарізати м'ясо рівним кубиком залежно від мангала і маринувати 4 години. Смажити необхідно на вугіллі. Шампур не чіпати до того моменту, коли на м'ясі не утвориться біла плівка. Потім перевернути, інакше м’ясо буде сухим. Необхідно постійно перевертати шампури і поливати м’ясо маринадом. М'ясо готове, коли у розрізі буде біла рідина.
Рецепты салатов на любой вкус: салати до нового року. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Купить капусту: посуда для квашения капусты. Купить капусту, цены.
Суши-бар СуВокШи - пицца картинки. Доставка готовой еды на неделю.
Потрясающе вкусный салат - салат з свинячим язиком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
http://recepti.biz.uaПраздничные подборки рецептов