Шашлик
- Мясo (свинина - ошийок, лопатка, баранина, курка)
- Вода (мінеральна)
- Сік томатний
- Майонез (жирний)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець
Розрізати м'ясо на шматочки.
Скласти у глибоку миску і залити газованою водою. Промити добре м'ясо і злити воду.
Далі промите м'ясо залити томатним соком так, щоб сік зверху трохи покривав м'ясо і залишити хвилин на 30-40.
Після цього знову промити м'ясо мінеральною водою.
Далі у промите м'ясо додати майонез, ріпчасту цибулю, нарізану кільцями, сіль і перець і ще дати настоятися близько 1 години, можна і трохи довше.
Потім - на шампур і на мангал.
Всегда круглосуточно. Мечта: салат белоцерковский рецепт.
http://recepti.biz.ua классический рецепт Украинского борща
Вкусные рецепты блюд из яблок: печень с яблоками рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салатов с омлетомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Новогодние блюда рецепты приготовлния здесь
Капуста выращивание: посуда для квашения капусты. Купить капусту, цены.
Рецепт пиццы маргарита. Пицца маргарита рецепт.