Шашлик
997
інгредієнти:
- М´ясо свинина 2 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Коньяк 100 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
М'ясо нарізати на квадратні шматочки зі сторонами 4-5 см. Посолити, поперчити і полити коньяком. Укласти м'ясо шарами.
Цибулю нарізати півкільцями і укласти на шар м'яса.
Яйця збити виделкою. Залити все м'ясо (всі шари) яйцями.
Залишити у холодному місці мінімум на 3 години.
Коли вогнище прогоріється, нанизати м'ясо на шампури і смажити (хвилин 35). Під час смаження м'ясо потрібно накрити вологим рушником хвилин на 15-20.
Рецепт лаваш на грилеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить летний салат: салат невеста рецепт.
Салати з морквою по корейськисалати з морквою по корейськи
Показати коментарі