Шашлик
- Свинина 2 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Лимон 1 шт.
- Соєвий соус 10 ст.л.
- Перець чорний гіркий 2 ч.л.
- Майонез 1 упак.
М'якоть свинини нарізати шматками приблизно однакової величини і скласти в ємність, у якій шашлик буде маринуватися.
Цибулю очистити і нарізати кільцями.
До свинини додати нарізану цибулю, соєвий соус, сік з одного лимона, перемішати. Додати перець, ще раз перемішати і тільки потім майонез.
Все добре перемішати.
Маринувати шашлик з вечора.
Розвести вогонь у мангалі, почекати коли вуглинки почнуть тліти, нанизати м'ясо упереміш з цибулею на шампура і смажити до готовності.
Готовність перевіряти шляхом надрізу шматочка по середині.
История конфет карамель http://recepti.biz.ua
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты на каждый день: кулинарные сайты. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Салат с Вареной Курицей. Салат из Курицы и граната.