Шашлик
- Свинина (шийка) 2 кг
- Олія рослинна 200 г
- Спеції (сіль, перець чорний мелений)
- Цукіні 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 кг
- Перець солодкий 1 кг
- Помідор 1 кг
М'ясо нарізати крупно. Посолити і поперчити, перемішати. Цибулю нарізати кільцями і знову перемішати. Додати олію і перемішати. Зрізати із цукіні шкірку, очистити перець і розрізати на квадрати 3х3.
Нанизати, чергуючи: м'ясо-цукіні, м'ясо-перець, м'ясо-цибуля, м'ясо-помідор.
Шашлик перевертати раз.
Мясные блюда для фуршета рецепты с фотоМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности
Как приготовить летний салат - салаты с яблоками рецепты. Рецепты блюд.
Готовим со вкусом: выпечка на новый год с фото.
recepti.biz Пошаговые рецепты мяса по-французски с картофелем, помидорами, грибами на
Готовим со вкусом - рецепты американской кухни с фото.
Как приготовить летний салат: салат из ананаса рецепт.
Тыквенные оладья. Рецепт оладьи их тыквы тыквенные.