Шашлик
- М´ясо 2 кг
- Спеції
- М´ята свіжа
- Цибуля 0.5 кг
- Сіль
Будь-яке м'ясо нарізати на рівні шматки (приблизно із сірникову коробку). Додати у м'ясо сіль і спеції, усе ретельно перемішати. Дно емальованої посудини вистелити м'ятою, викласти шар м'яса, потім знову шар м'яти і т. д. (верхній шар повинен бути із м'яти). Маринувати необхідно в залежності від якості м'яса, якщо свіжа свинина то досить і півгодини, якщо стара яловичина то годин 5 цілком вистачить. Перед смаженням додати цибулю кільцями і перемішати м'ясо, маринувати з цибулею хвилин 20-30, доки горить багаття.
Правильне харчування рецептиправильне харчування
Рецепт Запеканки В Мультиварке: рецепты пудингов для детей. Домашняя еда в пакетиках.
Салат венокСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте