Шашлик

ЗАКУСКИ
684 Шашлик
Фото - Шашлик
інгредієнти:
  • М´ясо 2 кг
  • Спеції
  • М´ята свіжа
  • Цибуля 0.5 кг
  • Сіль

Будь-яке м'ясо нарізати на рівні шматки (приблизно із сірникову коробку). Додати у м'ясо сіль і спеції, усе ретельно перемішати. Дно емальованої посудини вистелити м'ятою, викласти шар м'яса, потім знову шар м'яти і т. д. (верхній шар повинен бути із м'яти). Маринувати необхідно в залежності від якості м'яса, якщо свіжа свинина то досить і півгодини, якщо стара яловичина то годин 5 цілком вистачить. Перед смаженням додати цибулю кільцями і перемішати м'ясо, маринувати з цибулею хвилин 20-30, доки горить багаття.

Правильне харчування рецептиправильне харчування

Рецепт Запеканки В Мультиварке: рецепты пудингов для детей. Домашняя еда в пакетиках.

Салат венокСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

www.recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter