Шашлик
- Свинина (шийка)
- Часник 5 зуб.
- Сода 0.5 ч.л.
- Оцет
- Лимон 4 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сіль
- Спеції для шашлику
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
Свинину нарізати шматочками.
Ріпчасту цибулю - кільцями.
Маринад. В окремій посудині погасити соду оцтом, соди взяти приблизно половину чайної ложки.
Залити склянкою води.
У маринад через прес пропустити головку часнику, посолити, поперчити, додати будь-які спеції для шашлику, вичавити сік одного лимона.
Свинину із кільцями ріпчастої цибулі перемішати, залити маринадом і залишити маринуватися на ніч (можна на добу), періодично бажано перемішувати.
Безпосередньо перед приготуванням нарізати кільцями лимон, болгарський перець і помідор.
Нанизати по черзі складові шашлику на шпажки - і на мангал.
Рецепт салата с каперсамиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Приготовь заварные пирожные дома: рецепты пошагово с фото. Рецепты Мультиварка Пошагово.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт праздничных блюд. Рецепты для пекарни.
Блюда на любой вкус - праздничные первые блюда.